Hakkımızda

Marmara Üniversitesi Su Altı Sporları Kulübü (MÜSAS) 2012-2013 eğitim öğretim yılında Göztepe Kampüsü Mühendislik Fakültesi bünyesinde kurulmuş ve bugün kararlı adımlarla büyümeye ve gelişmeye devam etmekte olan bir öğrenci kulübüdür. Logosu Mark 5 dalış kasklı denizlerin zeki ve sevimli canlısı ahtapottan oluşmaktadır.

İlkeleri doğrultusunda tecrübeli, çevre duyarlılığına sahip, kendini dalış ve su altı konusunda sürekli geliştiren dalıcılar yetiştirmeye devam eden MÜSAS bugün yaklaşık 700 üyeye sahip olmakla birlikte Marmara Üniversitesi’nin en saygın kulüplerinden biridir.

MÜSAS, Yönetim Kurulu, Denetim Kurulu, Sosyal Squirtles ( Sosyal Sorumluluk Ekibi), Medya Ninjas (Sosyal Medya Ekibi) ekiplerinin görev aldığı fakat ekipler dışında her MÜSAS’lının gelişime katkı sağladığı kolektif bir yapıya sahiptir.

MÜSAS’lılar dalış gezileri ile ekstrem bir spor yaparak su altı dünyasını keşfetme imkanı bulurken sosyal sorumluluk projeleri ve etkinliklere katılarak/ görev alarak çevre bilinci, liderlik, proje yönetimi gibi konularda kendilerini geliştirebilmekte ve MÜSAS’ın gelişimine katkı sağlamaktadır.

Geçmişten günümüze;

-207 dalıcının yetişmesini sağlamış

-8 farklı bölgeye toplam 38 dalış gezisi gerçekleştirmiş,

-8 sosyal sorumluluk projesi ile yaklaşık 700 çocuğun yüzünde güller açtırmış, onlarca canlıya daha temiz bir yaşama alanı bırakmış, kirlilik ile iligli farkındalık yaratmış MÜSAS'ın çalışmalarını daha detaylı görmek için ÇALIŞMALARIMIZ bölümünü ziyaret edebilirsiniz.

Bu sayfa Su Altı Sporları Kulübü tarafından en son 05.02.2018 02:40:01 tarihinde güncellenmiştir.

Su Altı Sporları Kulübü